Bingo

a labirintusvadasz

Description:

Bingo

félszerzet
középkorú
91 cm
19 kg

Általában egyszerű posztóöltözéket visel, Mezítláb jár. Hátán batyuja, amiből tekercsek és periszkóp kandikál ki. Szintén hátán viseli az íját és a tegezét. …

Bio:

Bingo, kinek felmenői noha mind félszerzetek, mégis vegyes származásúak. Apja, Elder, a déli földek szülöttje volt, ki sok expedíciót megjárt. Egyik északi expedíciója során ismerkedett meg a Roslie Teeon kisasszonnyal. A küldetés után a Roslie szülőhelyéhez közel, Silverymoon határában telepedtek le. Kettejük gyermeke lett Bingo, aki az apja déli vonásait viseli magán. Itt nevelkedett fel. Rátermett kölyök volt, vágott az esze. Apja gyakran elvitte magával a határba felfedezni. Mire felcseperedett már egészen jól ismerte a környéket. Ebből kezdett megélni: különböző megbízásokat vállalt az egyik helyi rendészeti szervnél: unalmasabb melói során karavánokat kísért át a városon és a mocsáron, izgalmasabb esetben nyomozásokba vonták be. A terepszemléhez nagyon értett, felettesei így bevezették a különböző tolvajpraktikákba is.

Azonban ahogy telt múlt az idő, úgy egyre unalmasabbnak és rendkívül kötöttnek kezdte érezni ezt a rendészeti melót. Élvezte a labirintusokat és a kriptákat, úgyhogy végül saját vállalkozásba kezdett. Silverymoonban megnyitotta a “Bingo és barátai útvesztő reparáló szolgáltatásai”-t. A vállalkozás munkakörébe többek között tárnák, kripták, labirintusok feltérképezése tartozott, de vállalták különböző eltűnt jószágok/alakok felderítését is. Amikor tehette nem dolgozott egyedül, magával vitte inasát, vagy amikor épp úgy alakult, inasait is. Ahogy teltek múltak az évek a környék létező összes üregét ismerte. Felfedezéseit és térképeit a nemesnek és korábbi munkatársainak ajándékozta. Kezdett ez a meló is megülni. Szerencséjére, amikor már fejben másfélszer lejátszotta a céh bezárását és a kocsmanyomorba süllyedését, akkor ajánlotta fel az inasa, hogy ne a helyi megrendelésekre várjon, ő menjen a megrendelésekért. Végül, a nemes ajánlásával, így kerekedett fel Lord Randal Lumeris meglelésére.

Bingo

Legend of the Dark Valley levait